Apparaten en accessoires
Chicken Liver Parfait
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
10 portions
Ingrediënten
Clarified Butter
-
unsalted butter soft400 g
Parfait
-
garlic cloves2
-
shallots halved (approx. 50 g)2
-
unsalted butter soft150 g
-
chicken livers650 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
brandy100 g
-
double cream100 g
-
fresh thyme halved5 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
290.2 mg
Eiwitten
12.1 g
Calorieën
2256.8 kJ /
539.4 kcal
Vetten
51.5 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
31.6 g
Koolhydraten
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Very Thermomix® Christmas
63 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Cheese Straws
30 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Mayonnaise
5 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Chicken Liver Pate
25 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min